П'ятниця, 2024.04.26, 11:59
Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНД
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Посилання
Наше опитування
Українці збунтуються коли:
Всього відповідей: 41
Наша кнопка

МайдаН

Головна » 2010 » Вересень » 25 » Злодій! Лови!
14:26
Злодій! Лови!

СБУ провела блискавичну операцію і затримала небезпечного злодія, діяльність якого напряму погрожували щасливому життю і розквітанню української держави і народу України! 
Ви тільки уявіть! Не контрабандист, не наркомафіозі і навіть не шпигун заморський, а дуже небезпечний
львівський історик!
Оце так здобич, от молодці!
   
Кожного разу, сплачуючи податки, я в умі рахую: 
Ці гривні підуть на те, щоб міліція вбивала студентів, що їх затримали за просто так, і прикривала кримінальні схеми, ці гривні підуть суддям і прокурорам, які на хабарах набрали грошей, що мені і за все життя стільки не заробити. Ці гривні - депутатам, які не ходять в раду і думають лишень, як би продати свій голос чим дорожче, бо на ще один бентлі трошки не вистачає. Це в СБУ піде, щоб вправно закривали телеканали і газети, а також не давали працювати іноземним фондам. Оці копієчки підуть в ДАЇ – багато їм не треба, на штрафах більше насшибають. Ще й Президента треба не забути, як він бідний буде на день народження гуляти і на відпуску у шість тижнів. Вже майже все. І трохи там лишилось на державну допомогу депутатам мільярдерам, на авіа-подорожи міністрам, на нові авто для чиновників, на ремонт в раді, на державні і депутатські квартири, на відпустки і лікування за державний рахунок, І ось - остання копійчина піде на ремонт дороги до Межигір’я. 
 
А от на пенсії нажаль не вистачає, бо мало я податків заплатив. 
 
Ну і ладно, схоже всі хто треба получили – можна спати спокійно. Все інше почекає. 

Овдій Довгий

Переглядів: 846 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Читач  
0
Автор загубив провідну думку заявлену в анонсі - через п"ять строчок забувши про "злодія історика" перейшов до оспівування податкового нігелізму. А мене наприклад зацікавив анонс, але в статті повна галимт"я про особисте ставлення автора до сплати податків.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]