Середа, 2024.04.17, 00:08
Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНД
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
Наше опитування
Українці збунтуються коли:
Всього відповідей: 41
Наша кнопка

МайдаН

Головна » 2010 » Жовтень » 21 » Вітя , Петя, Юлька...
20:22
Вітя , Петя, Юлька...
     Нині проводяться зустрічі з населенням кандидатів у депутати різного рівня.   Відбулася така зустріч і тернівців із кандидатом у депутати до обласної ради, від нашого регіону, ректором Сумської банківської академії Анатолієм Єпіфановим. На призначений час, у приміщенні колишньої 8- річної школи, на місці зустрічі перебувало ледь за 20 осіб. Потім почали підтягуватись державні люди  ( тобто бюджетники),- за пів години, 100 місць, у залі, були зайняті. (Аналогічний випадок, із заходом Партії Регіонів, у Недригайлові, наводився газетою "Недригайлів сьогодні", у матеріалі "Регионы прросят огня, або хвалять люди, мамо нас...", в одному із останніх номерів.)
Колишній помаранчевий лідер районного штабу, Михайло Макаренко, ( котрий був у одній обоймі помаранчевої революції, із обласним керівником того ж штабу, Анатолієм Єпіфановим),- нині прихильники біло - блакитних. Тепер перший , є довіреною особою колишнього (та і нинішнього ) патрона...
     Прихильний до нинішньої влади (і відповідно його шеф) Михайло Павлович , на початку зустрічі, коротенько розповів біографію кандидата у депутати. Ну там ; - " від рядового будівельника, пройшов шлях до обласного начальника...
     Всі побачили його здібності...Був "созидателем" банківської академії..." і т. п.

     У своєму вступному слові, Анатолій Єпіфанов повідомив, що він і не збирався іти у депутати від нашого району (а у Сумах, на його думку, обрали - би по любому), але його " завербували" було на депутатство, у рідних Коровинцях - на день села. 
     У подальшому своєму виступі, пан претендент на крісло обласного депутата, наголошуав на своєму "Я", на своїй значимості, як для регіону, так і для України в цілому; - " ...пів України забудував вузами відпоідного профілю..."."Міг-би бути і віце- прем"єром (Кучма запрошував),і депутатом Верховної Ради." Але у Києві таких багато, а він вболівав за свою Сумщину...
- " Для вирішення всяких проблем, - потрібні гроші, а без них - ніяк. ( Відкрив ректор селянам таку Америку...). Потрібно максимум інвестицій..."
    ( До речі,деякий відступ , щодо інвестицій (іноземних); - за перше півріччя 2010 року, їх в Україну , за нинішньої влади, надійшло у шість разів менше , ніж за аналогічний , кризовий , період минулого року.)
Постійний наголос на гроші , у промові кандидата у депутати , зрозумілий - адже специфіка його діяльності, саме з ними і пов"язана.

     Щодо Тернів, то Анатолій Єпіфанов мовив, що із них потрібно зробити "крупний центр", бо це найбільший ( за територією) населений пункт району, але для цього потрібно мати скрізь зв"язки. Навіть , жартома, сказав , що селище можна зробити районним центром.
(А разом з тим,злі язики згадують вибори якогось там 90-го року, коли тернівці не проголосували за нинішнього ( і тодішнього) кандидата в депутати - то він обіцяв за це, з Тернів зробити хутір.І дивлячись на нинішній стан селища, згадують "не злим ,тихим словом" ті слова.Так було це , чи ні, але розмови про це були і до зустрічі, і після, і взагалі по селищу)Це такий собі знову відступ.

     На всі наступні запити і прохання пан Анатолій, фігурально, так - би мовити, відповідав - "так"...
- Про будівництво церкви...
    -"Візьмуся..,гроші знаю із кого зідрати..."

- Про шкільну каналізацію... 
    -"Візьму на свою голову..."

- Про швидку допомогу... 
    - "Машину викручу по- любому,- немає питань..."

- Про хоч якесь виробництво у селищі...
    -"Інвесторам потрібно поставити завдання,і вони прийдуть, щоб створювати робочі місця..."

- Про опалення будинку культури...
    - " Всі соціальні питання я повирішую, немає питань...
 
 - Про підтримку футбольної команди...
    - "Надамо у користування спорткомплекс у Сумах ,для тренування футболістів у зимовий час...

-Про дороги...
    -" Знаю, проб"єм, і дещо зробимо..."

- Де взяти стільки на все це грошей?..
    -"Обіцяю, банки дадуть..."

     Подумалось про ці обіцянки...Це ж тільки Терни,а в окрузі Єпіфанова ще 8 сільських рад,а у них чи й не з пів сотні дрібних сіл буде. І у кожному є свої проблеми.У них теж, він їх так швидко повирішує (головно фінансово)?
     Це круто...
     Про кошти на церкву, була дана відповідь,що 700 -800 тисяч гривень, це небагато,а на шкільну каналізацію,-взагалі копійки.
     З точки зору кандидата в депутата.
     Звідки скромний ректор візьме на все кошти (плюс і на інші села), - не питайте, він знає... 
     Заробив чоловік своєю працею, то і вирішив підтягнути рідний район. Раніше таких людей називали меценатами. Нарешті і ми дочекалися...
     Щодо політичних вподобань, то Анатолій Єпіфанов тепер вирішив, що ніякі партії (немов-би) йому не потрібні...Він дуже хоче перейматися проблемами громад,- від села , до міста -і вирішувати їх...
     То ж шановні виборці, - бажаючим голосувати за претендента від влади - прапор у руки...

     А тепер, про аспект етичний. Про заголовок цього матеріалу. Читачі певне не зрозуміли,- про що йдеться...
Роз"яснюємо - Вітя, - це Віктор Ющенко, екс -Президент України, Петя - Петро Ющенко,- Народний депутат України, Юлька - Юлія Тимошенко -екс - Прем"єр - міністр України. Це їх так називав фігурант нашого матеріалу. До присутніх на зустрічі, кандидат у депутати до обласної ради , слова "ви" не використовував. "Ти",- таким було його звернення.
У цьому мабуть, і визначається культура,інтелигентність. Повага, чи не повага до людини, як особистості.
      Чи гроші та обіцянки, мають право моральні цінності відкидати на узбіччя, і перти вперед як бульдозер?..

       Вибори незабаром..
Переглядів: 796 | Додав: Lisnyj | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]