Четвер, 2024.03.28, 13:43
Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНД
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Посилання
Наше опитування
Українці збунтуються коли:
Всього відповідей: 41
Наша кнопка

МайдаН

Головна » 2011 » Травень » 2 » Вердикт - обрізання...
12:55
Вердикт - обрізання...
     Понад рік, як наочно бачимо тотальне покращення нашого  життя. В усьому і всюди . Небаченими темпами підвищуються зарплати, знижуються ціни та податки, рівень безробіття...
     Свого часу , обласний очільник Чмирь (він же ж і керівник регіоналів) говорив, що мета стратегії партії зробити область комфортною для життя, процвітаючою, працювати над підвищенням рівня життя, соціального захисту людей і т. д і т. п  .«Партия регионов – это мощная сила, которая готова брать на себя ответственность и решать любые задачи ради улучшения жизни наших граждан" - відмічав голова Сумської обласної організації Партії регіонів, а нині губернатор.
     Мала партія і "чітку " стратегію,  на шляху до якісних змін і у медицині..
     Про реформування , у цій галузі, пишеться і говориться чимало, від якого рядові пацієнти ,не в захваті, і не одне життя медики  не встигнуть врятувати...
     Які зміни сталися, за час правління нової влади, для медичних працівників, - коротенько , нижче. Найперше -  у районі змінився головний лікар (  до якої партії належить, - навіть здогадуватись не потрібно) .Відповідно,  з ним , сформувалася і нова команда. Чому пішов молодий екс-головлікар району, котрого поважали як колеги, так і пацієнти - не відомо, але мабуть відставка була вимушеною.
     З новою владою розпочалось і  "покращення " матеріального життя медичних працівників. Останні так прониклися тяжким фінансовим станом у країні, що за " власним бажанням" добровільно, як один, пишуть заяви про переведення (зменшення) їхньої оплати праці , на  25 відсотків  ( 0.75), від окладу. Звісно , при всіх наслідках стажового терміну.При тій же інтенсивності праці. Хто не згоден - може поповнити лави безробітних. Дехто вже  понаписував і такі заяви - на звільнення. Хтось із  працівників, котрим залишалося до пенсії ледь - ледь,  дивним чином вирішили теж не допрацювати, а на благо батьківщини - звільнитися, щоб через недостатнє фінансування, не обтяжувати бюджет.
 На фото, "Будинок праці" - через дорогу, від лікарні...)   Таким от чином, держава ("подразумеваем - партия", бо служивим  людям,  у нас ,без відповідного членства, ну ніяк) піклується про свій народ, а народ про державу.
    Тож , діагноз нашій медицині можна поставити, як недокрів"я, а лікування призначене через обрізання...
    
Переглядів: 889 | Додав: Lisnyj | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]