Четвер, 2024.04.25, 19:50
Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНД
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Посилання
Наше опитування
Українці збунтуються коли:
Всього відповідей: 41
Наша кнопка

МайдаН

Головна » 2010 » Серпень » 28 » " - Так сільські голови самі просяться .." ( У Партію Регіонів...).
19:32
" - Так сільські голови самі просяться .." ( У Партію Регіонів...).
   Таку версію, висловив голова Недригайлівської райдержадміністрації, Олексій Коренєв,у суботу,на зустрічі лідерів партійних та громадських організацій  району,котра відбулася  у райдержадміністрації. Після цих слів присутні зчинили дружній регіт та аплодисменти...(За дотепність місцевого губернатора. У зустрічі взяли участь: - голова райдержадміністрації Олексій Коренєв, та голова райради Микола Коваленко(і інші посадовці. Хоча про останнього сказати, що взяв участь - було б неправдою, просто - мовчки просидів. Керувати заходом хотів перший, а Микола Маслак(колишній апаратник, а нині голова Недригайлівського земляцтва) - однопартієць Коренєва,  навіть радив першому особисто обрати президію. Але зібрання нагадало регіоналам,що глава адміністрації - не є тут керуючим.

   Розмова по ходу зустрічі мала два вектори - економічну сторону, та політичну, - точніше, уже передвиборчу. І час від часу, питання перепліталися аж зовсім недоречно.(Наприклад, про місцевий туалет - і  політичне питання). І так, всі три години зустрічі.

   Зважаючи на нашу партійну, (тобто політичну спрямованість видання) - далі мова піде саме про цей аспект. Ми поки, що висвітлемо саме це...(Інше,- пізніше)
   Після своєї доповіді, про райдужні перспективи нашого району на майбутнє, голова райдержадміністрації  розповів про передвиборчі перспективи, та запропонував присутнім підписати меморандум про чесні та справедливі майбутні вибори , до місцевих рад.
   Слова немов-би і вірні, але підписувати (на одному гектарі, щось із ПР?)- підготовлений  ними текст, майже всі присутні - не поспішали.По ходу було підготовлено фактично окреме звернення, котре буде опубліковане у районних ЗМІ.

   По ходу зустрічі Олексій Коренєв обіцяв, що вибори до місцевих рад проводитимуться по закону - "...і так буде".
   А як воно є нині  - висловилися майже всі присутні- (представники різних партій).І майже кожен(!) виступаючий розповів (навіть ті, хто голосував на минулих виборах за нинішнього Президента),- про дії нинішньої місцевої влади, відносно наступних виборів. Майже всі вони говорили про задіяння адмінресурсу, тиск на місцеву владу та держслужбовців, "ламання до коліна"  голів сільських і селищних рад, щодо вступу до лав Партії Регіонів, - із відповідними наслідками, в разі незгоди). Про кадрові зміни кваліфікованих спеціалістів. Було подано інформацію, щодо села Козельного(про яке ми писали дещо нижче),де у  робочий час було проведено партійні збори Партії Регіонів, у сільській раді, за участі голови райдержадміністрації.
 Олексій Іванович ,-цей факт визнав, та пообіцяв більше таких помилок не повторювати... 

  Щодо тиску на підопічних, глава адміністрації заперечує,- просто, він толерантно , - за його словами, прагне , щоб  голови були у його партії (відомо якій), але без примусу вступу до неї. Премію-би вручити нашому главі... Імені Джавахарлала Неру...

  На заклик не затягувати людей у ПР, пан Коренєв відповів;"- Так вони самі просяться.- Були б  при владі, і ви б таке робили..."

   Чи потрібно щось додавати, до цих  штрихів нової влади...

    
   По ходу зустрічі висловлювались претензії до місцевої комунальної газети "Голос Посулля", котра завжди крокує у ногу із владою, яка б та не була...

   Головним леймотивом політичної частини зустрічі , було "ламання через коліно", котре проводить всеохоплююча нині  Партія Регіонів, місцевих функціонерів ,- на свою користь. Бо вже доведені і відсотки (до виборів)...Але ,як сказав один із виступаючих- "Ви створюєте умови для ламання... Ламати нас не треба. Потрібно змагатись, але народ свій перемогти - неможливо...

   І відповідь голови РДА; - "Я нікого не ламаю до коліна , я - просто спілкуюсь з людьми...".

   Чесно кажучи, не легко буде нинішній владі , у нашому краї взяти доведені невідомо, які відсотки.Хоча знаючи з досвіду минулих виборів, коли люди купувались За 30 гривень, щоб поставити галочку " вверх ногами" , за відомого кандидата - хто знає...Такою є частина нашого "лекторату"...

     P.S. Коментар в одне речення: - Згідно твердження пана Коренєва, сільські голови сами попросилися у Партію Регіонів,- коли ж виборці підтримують це їхнє рішення - прапор у їм руки, а коли ні - думайте... кого обирати(регінала, чи можливо когось іншого...)



 



   
Переглядів: 813 | Додав: Lisnyj | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]