Середа, 2024.04.24, 12:48
Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНД
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Посилання
Наше опитування
Українці збунтуються коли:
Всього відповідей: 41
Наша кнопка

МайдаН

Головна » 2010 » Вересень » 15 » "Хай живе..."
03:12
"Хай живе..."
    "Хай живе" - саме з такими словами старше покоління "совєтських"  людей вкидало бюлетні до урн, на якихось там виборах.  Віднедавна розпочалася чергова передвиборча  компанія. Кожна партія хоче...А там , як складеться...Про останні події, щодо нашого району, напевне чули (чи читали).
   У деякій мірі, наша Недригайлівщина, в чомусь вирізняється, у політичному плані, серед інших. У чому , запитаєте? Та мабуть певне кожен знає... Як писав поет- "Не будемо лукавити"... Свого часу 98% земляків додали свої голоси, щоб обрати на посаду Президента земляка - Віктора Ющенка. Бо він був наш. Обрали. Вірили, Чекали. Результатів. Довго. "Чекаників",  не дочекалися. Хто вірив - зневірився... А останні дії Віктора Андрійовича ( у процесі Президентських перегонів 2010) взагалі спантеличили. Він їх (вибори) програв. І дуже...(Як і його політична сила).
   На даний час маємо нові вибори, (місцеві) ,але знов з політично - партійним присмаком. Як проходить їх попередній етап(у нас) - читайте у попередньому матеріалі нижче.
    Тоді, - 98% були за В.А.,-  і кому нині підуть ці відсотки ? "Нашій Україні" ? Нинішній владі ? За деякими даними, частина електорату ( котра не має ніякого ідеологічного світогляду) швидко переорієнтується, та буде  мати прихильність до нової влади. ( Той прошарок, для котрого, " червоні" прийшли - одягнуть будьонівку, "білі" - папаху...). А коли ще копійчину підкинуть за голос, то ладні продатися незважаючи ні на що...
   На Сумщині, частина прихильників екс - Президента підтримують "широку коаліцію", і стали "тушками"на малій батьківщині Ющенка. Коли згадати останні зустрічі в РДА -партійців, з керівництвом району, то голова райради, немов-би  "НашоУкраїнець", Коваленко мовчазно відсиджувався, не сміючи , слова сказати проти нової влади. А що казати, коли районний протеже , колишній віце- губернатор , Володимир Сапсай, - у тій же "ширці".
  Партія, котра була створена під екс-Президента,нині фактично поставлена під три крапки...
 (згадаймо подібні проекти, - "Громада", НДП, СДПУ(о),).Де вони...?. Дивлячись на нинішні події в"Нашій Україні" споглядається, що перспектив у партії не занадто...
   То кому ж віддадуть свої голоси земляки , котрі мають якісь національно - демократичні пріоритети ? Зневіра у минулу владу пройшлася по прихильниках цих цінностей, але коли розгребти , та відділити полову від зерен, - то можна знайти ( було-би бажання), саме те, що потрібно. Потрібно аналізувати, співставляти, а потім обирати...
   І не бути політичними рабами... Не боятись, і не мовчати...
 
Переглядів: 799 | Додав: Lisnyj | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 ulis  
0
Число ідіотів при владі аж ніяк не зменшується...

3 Тетяна  
0
рюрик- язик не повертається, напиши справжнє ім"я- хочетьсчя чесності і відвертості, рюрики - це вже пройдений етап історії...

2 Рюрик  
0
Про які нац-дем сили в районі ви говорите? Ідейних одиниці - а це не сили. У помаранчевих було 50% ідіотів, 40% примазаних і тільки з 10% можна було мати справу. Це не тільки в районі. Це скрізь. Сьогодні число ідіотів при владі зменшується, а примазаних збільшується. Де зараз ті активісти, що майданили і ставили намети? Де Ліхачова, Кривопатря, Щербачка, Антоненко та інші крикуни?! Треба їм відповідати за свої слова і діла. Лісний і Олійник дійсно молодці, тут не спорю, хоч і стою не на їх позиції.

1 Тетяна  
0
Не боїмось і не мовчимо. Знаю, що в районі все ж більше людей, налаштованих саме на національно-демократичні пріоритети, хоча багато хто розуміє, що прийшли ті, що пруть буром. Але на виборах, в кабінці більшість зробить так, як велить серце.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]