П'ятниця, 2024.04.26, 15:52
Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНД
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
Наше опитування
На Вашу думку, як довго протягне нинішній режим?
Всього відповідей: 42
Наша кнопка

МайдаН

Головна » 2010 » Жовтень » 16 » Скоро маєм вибори
02:25
Скоро маєм вибори
         З наближенням виборів, як завжди пожвавлюється передвиборча "обіцяночна" кампанія. Хто реалістично дивиться на речі, той обіцяє, в разі обрання, відстоювати інтереси громади, без захмарних проектів. Грошовиті - можуть і якусь тридцяточку виборцю підкинути, за голос на свою користь, щоб тільки галочку той вірно поставив,- наприклад уверх "ногами".(До речі, шановні члени комісій, якщо при підрахунку бюлетенів такі (чи інші  неодинокі , нетрадиційні )пвідмітки будуть стрічатись, то це буде саме такий випадок ).  Ті, що при владі - обіцятимуть покращення життя вже відучора.
 
    І наш виборець ( таких ,слава Богу небагато), котрий за копійчину і душу продасть,- ладен піти на торг, а "покращення" життя ( зниження цін, розпочинаючи від хіба і до газу), безкоштовність медицини та освіти, відсутність злочинності та корупції, зникнення безробіття,  значне підвищення пенсій та зарплат, та багато інших приємних моментів)  - це звичайно бачать усі. Та частина людей , котра це відчула на собі - голосуватиме  за таких обіцяночників. Тобто від влади.
 
    Найцікавіша (з політичної точки зору) категорія кандидатів у депутати та, котрих називають "тушками". Вони не мають сталих якихось ідеологічних поглядів, і вживаються у будь- яку владу . Будуть комуністи при ній - без питань і вони ними стануть, націоналісти - будуть найбільшими бандерівцями, Фашисти (тьху, тьху, тьху...) - одягнуть коричневі сорочки.
 
     Лиш - би не проти влади. Головне - вчасно зорієнтуватись . У них протестний імунітет відсутній. Таких ми бачимо як і у Верховній раді, так і на місцях. Ми їх добре знаємо. Узяти хоча - б колишніх помаранчевих головноштабістів , - як районного, так і обласного рівнів. Нині один із них , кандидат до обласної ради , а інший у нього - довірена особа. Звичайно, відомо від якої
партії . Хто не знає - вгадайте з одного разу. Не помилитесь.І місцевих,нижчого польоту доста - тицьніть пальцем у майже будь - який сільський "білий дім" - вгадаєте.
 
    Наш виборець ,у цьому плані,набагато порядніший,і мабуть розбереться, що й до чого, і не купиться на будь-які (матеріальні чи моральні подачки).Бо.як кидали ті кандидати свої попередні партії, так можуть кинути і виборця. Тому потрібно не бути байдужим, і гадати,що від одного голоса нічого не зміниться. Свого часу, голос до голосу - і ми перемогли.Інша справа, що не справдились надії..Але то вже окрема тема.
 
    
    
        
Переглядів: 674 | Додав: Lisnyj | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]