Четвер, 2024.04.25, 06:59
Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНД
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
Наше опитування
На Вашу думку, як довго протягне нинішній режим?
Всього відповідей: 42
Наша кнопка

МайдаН

Головна » 2010 » Жовтень » 3 » Рух зобов'язаний іти на місцеві вибори і перемагати
19:21
Рух зобов'язаний іти на місцеві вибори і перемагати

2 жовтня 2010 року в Недригайлові відбулася XXIX конференція Сумської обласної організації Народного Руху України. 58 делегатів від районних та міських осередків Руху зібралися в приміщенні недригайлівського районного будинку культури, для того аби обрати кандидатів у депутати до Сумської обласної ради. Серед гостей зібрання були присутніми представники місцевої організації партії "За Україну!"  І. Ф. Мененко та О.І Стрижаченко.

Голова Сумської обласної організації Сергій Бутенко виступив з доповіддю про політичну ситуацію в Україні та області в умовах виборчої кампанії.

"Партія регіонів надто сильно захопилася процесом узурпації влади. Представники провладної партії не гребують жодними методами, аби отримати контроль над всіма сфери суспільного життя. Їм здається, що вони є повними господарями на нашій землі, але вони помиляються. Сьогодні ми заявляємо, що є українські сили, які здатні протистояти біло-синій навалі!" -  наголосив Сергій Бутенко.

"Об'їжджаючи  села району і спілкуючись з їх жителями я стикаюся з безпорадністю селян у вирішенні багатьох проблем, до яких глуха нинішня влада, хоча на кожному перехресті запевняла, що почує кожного.  Вони забули, що до влади приходять зміцнювати державу, а не власну партію", - сказав голова Сумської обласної організації Народного Руху України.

Сергій Бутенко переконаний, що для того, аби не допустити тотального панування регіоналів Рух зобов'язаний іти на місцеві вибори і перемагати. Адже органи місцевого самоврядування залишилися єдиним оплотом, який дозволить проукраїнським силам пліч-о-пліч з громадою стати на захист своїх прав та не допустити руйнації української держави.

На конференції був затверджений виборчий список кандидатів у депутати Сумської обласної ради від Народного Руху України.

Кандидатами у депутати стали:

1.                  Сергій Бутенко – лікар за фахом, голова Сумської обласної організації Народного Руху України;

2.                  Катерина Білолюбська – громадський і політичний діяч;

3.                  Андрій Рибалко – студент Української академії банківської справи, голова Сумської обласної організації ВГО "Молодий Народний Рух";

4.                  Роман Матяш – вихователь дитячого притулку у м. Суми, заступник голови Сумської міської організації Народного Руху України;

5.                  Ольга Косарєва – соціальний працівник, голова Охтирскої міської організації Народного Руху України.

Також на конференції були обрані кандидати в депутати до Сумської обласної ради по мажоритарних одномандатних округах. В окрузі №26, що в Недригайлівському районі висунули кандидатуру Сергія Бутенка, в окрузі №15, що в Краснопільському районі – Катерину Білолюбську.

Після закінчення конференції рухівці пройшли ходою до пам'ятника Тарасу Шевченку. Голова Сумської ОО НРУ Сергій Бутенко разом із першим головою Народного Руху  на Недригайлівщині Євгеном Олійником поклали квіти до пам'ятника Кобзарю. Євген Олійник згадав як 20 років тому саме на цьому місці відбулись перші збори рухівців. "З того часу наші зібрання біля Шевченка стали традицією, і ми по праву можемо називати це місце "рухівським"!"– підсумував свій виступ перший лідер недригайлівського руху. Закінчив зібрання голова Недригайлівської РО НРУ Микола Лісний. Він  висловив переконання, що рано чи пізно перемога українських сил стане логічним і незворотним кроком української історії. 

Переглядів: 806 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]