Четвер, 2024.04.25, 03:49
Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНД
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Посилання
Наше опитування
Українці збунтуються коли:
Всього відповідей: 41
Наша кнопка

МайдаН

Головна » 2010 » Вересень » 2 » Потрясли багатіїв!
16:10
Потрясли багатіїв!

Після того, як українська громадськість засудила проект податкового кодексу, підготовлений тандемом Азарова-Тігіпка, віртуози-реформатори зібрали круглі столи,  де пообговорювали зміни проекту реформи. І ось, новий формат податкового кодексу. Простим людям можна радіти – ВВЕДЕНО податок на багатих. Тепер кожен, хто має житлову площу будинків більше 100 квадратних метрів буде сплачувати за кожен метр 10 грн. на рік. УРА! Цілуйте їм руки, бо вони дбають про народ. Оподаткуванню підлягає як будинок в Межигір'ї, так і в Засуллі, і в Іваниці. При чому за однаковою таксою. Страшенно збільшиться бюджет за рахунок багатіїв із Недригайлівського району! Особливо з тих, хто все життя будували будинок, щоб жити великою сім'єю.

Тільки ось якщо порахувати, то Азаров за свій 600-метровий особняк сплатить за рік 6 тисяч гривень податку. А як орденоносець, заслужений економіст і т.д і т.п., матиме 50% відсоткову знижку на газі за світло і за найскромнішими підрахунками зекономить в бюджеті власної сім'ї понад 17 тисяч гривень.

Взагалі ж, якщо врахувати, що в Україні 1% сімей мають особняки, то 140 тисяч багатіїв заплатять у середньому по дві тисячі гривень, то матимемо в бюджет 280 грн млн.. грн…, або 0.01% бюджету країни. Оце потрясли багатіїв!

Так за усього якихось 12 років олігархи повернуть країні те, що ми з вами віддали Фірташу за газ сьогодні ( і чому, власне, й маємо підвищення цін на тарифи).

Віктор Звенигора

Переглядів: 720 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 Сповідуючий ідеї Бандери  
0
Дивна звичка модератора і його друзів коментувати не новину а коментарі. Я написав свій коментар, а ви пишіть свій до новини. А повчати мене, хлопці, не треба я вам не хлоп'ятко!

4 Rybalko  
0
Вашу енергію, та в позитивне б русло. Думаю, навіть, якби в Бандери був інтернет, він би не писав коментарів, про те, що треба вбити Перацького, а багато читав би і вправлявся у стрільбі.

3 Сповідуючий ідеї Бандери  
0
Українець, допоки ти будеш розумом боротись з бандою, то вже нічого буде захищати - не буде України! Ідеї Бандери, якщо ти вже отримав освіту і такий розумний, полягають не тільки в схронах і криївках, а головне в ідеології. То ж сиди в інеті і "вумничай", який ти розумний та дотепний!

2 Українець  
0
А з ким воювати будеш, сповідуючий ідеї Бандери?! Якщо сповідуєш ідеї Бандери - іди в ліс і створюй загони, криївки? Підеш? Хр..н ти куди підеш, бо тільки писать можеш і кричать. А було б хоч трішки розуму, подивився б навколо, зрозумів би, що на вулиці 21 століття, методи трішки інші, і щоб боротись треба не купу м язів і дурні крики "На барикади", а отримати освіту, як мінімум, і розвивати мозок, хоч трішки. БО УКРАЇНІ ТРЕБА РОЗУМНИЙ І ДУМАЮЧИЙ ПАТРІОТ, А НЕ КРИЧАЩИЙ ІДІОТ

1 Сповідуючий ідеї Бандери  
0
Покидьки! Замилюють очі дурням! Субсидії, подачки...Ціни космічні, переписана дебілом Табачником історія, згвалтована мова...що далі? Скільки ще чекати!? Пора брати зброю! За свою родину, за свою землю! Слава Україні!!! Смерть ворогам!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]