Четвер, 2024.04.25, 09:50
Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНД
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Посилання
Наше опитування
Українці збунтуються коли:
Всього відповідей: 41
Наша кнопка

МайдаН

Головна » 2015 » Вересень » 5 » Обережно, регіонали... і аграрники...
07:00
Обережно, регіонали... і аграрники...

                                                                                                                                       

 Невдозі вибори до місцевих рад , тож пожвавішали свою діяльність політичні партії районного масштабу. .  За літо, у відділі юстиції зареєструвались нові партійні осередки (див . нижче), адже за новим законом , до районних та обласних рад висовувати кандидатів можуть лише вони. На Недригайлівщині до районної ради буде обрано 34 депутати ( замість нинішніх 38-и). Щоб бути обраним ,треба отримати не менше 5% голосів  .                                                 Крім партій, що перераховані, звичайно будуть брати участь і інші - які саме буде відомо пізніше. Підтасований  "переможець" минулих районних виборів,  Партія регіонів , після  відомих подій на Майдані , саморозпустилась,  точніше перейменувалась в "Опозиційний блок". То ж під цією назвою і йтиме на вибори. Від ПР відпочкувались ( чи, як вказано на плакаті поруч, " змінили шкіру") ще декілька партій - "Відродження", "Рідне місто", "Воля народу" та ін. 

   Так, на Недригайлівщині, у виборах братиме участь "Аграрна партія України", осередок котрої віднедавна очолює депутат районної ради, обраний  у 2010 р. від Партії Регіонів Анатолій Кущ, директор ТОВ "Лотуре-Агро". То-ж перший регіонал "виплив"...

  До речі, у мережі"Фейсбук" з'явилась наступна інформація . щодо "АПУ" подаєм її:

     "АГРАРНА ПАРТІЯ" НЕДРИГАЙЛІВЩИНИ ЧИНИТЬ ТИСК НА БАТЬКІВ СТУДЕНТІВ АГРАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ.

   До нашої сторінки "Чесна Недригайлівщина" звернулася людина, житель нашого району, дитина якого є студентом Сумського Аграрного університету. Прізвище та ім'я за нашою домовленістю розголошенню не підлягає... Чому-зрозумієте далі. Ось його історія. Ми нічого не редагували і подаємо прямий текст. Лише зазначимо, що звернувся він через мережу "Одокласники", де також є наша сторінка.
  Отже, далі автор:
 "- Моя дитина є студентом Аграрного університету в м. Суми. За роки навчання ми з дружиною заплатили велику суму коштів за навчання, і коли залишилося зовсім не багато часу до закінчення, нас приставили до "стінки". В Недригайлові виявляється є Аграрна партія, яку очолив Кущ А.І. з с.Іваниця, керівник місцевої агрофірми. Потім ми дізалися що він є депутатом районної ради від Партії регіонів. Наша задача є наступною: агітувати і поддєрживать Аграрну партію,розповсюджувати їхню агітацію, газети. Але я був учасником Майдану, і підтримував все що там було. І якже мені зараз агітувати за ту ж партію регіонів. Просто рука не підймається взяти їхню "аграрну" газети чи листівку і віддати сусіду чи колегі по роботі. А якщо я цього не робитиму, у мого студента будуть великі проблеми в університеті, і всі роки навчаня і кошти коту під хвіст. Але я не хочу бути також і їх рупором в селі. Ось така дилема."


   p/s звернення до інших батьків, яких спіткала така ж халепа. Просимо звертатися до нас. Конфіденційність гарантована. Змовчите зараз, завтра буде пізно."

 


                      За  червень серпень зареєстровані наступні партійні осередки:

  1. НЕДРИГАЙЛІВСЬКА РАЙОННА В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ ОРГАНІЗАЦІЯ ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА "СОЛІДАРНІСТЬ",(голова партії Юрій Луценко), що знаходиться за адресою: Сумська область, смт Недригайлів, вулиця Щебетунів, будинок 22. Керівник - Гонор Сергій Володимирович .

 2. ТЕРИТОРІАЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК" (голова партії Юрій Бойко), В НЕДРИГАЙЛІВСЬКОМУ РАЙОНІ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ, що знаходиться за адресою: Сумська область, смт Недригайлів, вулиця К.Лібкнехта, будинок 9/8. Керівник - Кушніренко Ігор Миколайович.  

  3. НЕДРИГАЙЛІВСЬКА РАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "НОВА ДЕРЖАВА" (голова партії Олег Гнатюк), У СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ, що знаходиться за адресою: Сумська область, смт Недригайлів, вулиця Комінтерну, будинок 5. Керівник - Сердюк Ніна Василівна 

   4. Недригайлівська районна партійна організація політичної партії "НАШ КРАЙ", (голова партіїАнтон Кіссе), що знаходиться за адресою: Сумська область, м.Суми, вулиця Герасима Кондратьєва, будинок 122/47. Керівник - Карпович Костянтин Володимирович.    

  5. НЕДРИГАЙЛІВСЬКА РАЙОННА ОРГАНІЗАЦІЯ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "УКРАЇНСЬКЕ ОБ'ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ - УКРОП", (голова партії Генадій Корбан), що знаходиться за адресою: Сумська область, Недригайлівський район, с.Засулля, вулиця Зарічна, будинок 1/13. Керівник - Марунич Сергій Іванович.  

   Крім того, 21.07.2015 внесені зміни до статутних документів щодо керівника Недригайлівської районної партійної організації Аграрної партії України (голова партії Віталій Скоцик) і з зазначеної дати ним є Кущ Анатолій Іванович.


 Днями ВО "Батьківщина", у райцентрі ,  наметі розповсюджувала свою  місцеву пресу:

 *****************************************************************************************************                                                                                                                          

Переглядів: 1272 | Додав: ІлькоТорбинка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]