Вівторок, 2024.04.16, 14:12
Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНД
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
Наше опитування
Українці збунтуються коли:
Всього відповідей: 41
Наша кнопка

МайдаН

Головна » 2010 » Жовтень » 27 » Оберемо нове покоління
19:52
Оберемо нове покоління
    Закінчується передвиборчий процес, і відповідно - агітація. У ці останні дні. кандидати у депутати, та партії , підсилено агітують за своїх представників. Хтось зустрічами із виборцями у клубах , хтось концертами відомих артистів, хтось агітками через пошту, хтось через газети, а хтось - пішовши у село,- до виборця. Хто яку має змогу...
    Готуючи цей матеріал, згадуються зустрічі провладних кандидатів, та опозиційних. Перші - у залах , із відповідним  заповненням  спецелекторату, - із підготовленими питаннями до кандидата у депутати, на які той  - уже має відповіді (повірте, зі сторони,- це так помітно...).
   Другі - які відкрито спілкувались, у наших селах і селищах,із людьми, які підходили до претендента на депутатство, і у близькому контакті мали змогу висловити свої проблеми та задати питання - таким чином, ішов жвавий діалог. Це було не дистанційне ( через трибуну), а справді "живе" спілкування.
   Саме цим, займався і займається кандидат у депутати до Сумської обласної ради від нашого району, Сергій Бутенко.( на фото - у центрі, на зустрічі у Тернах).
   Як і обіцяв, обходив особисто чимало сіл на окрузі, щоб вислухати особисто селян, а у разі обрання депутатом, працювати на благо громади.(Без захмарних обіцянок, як дехто).
    За фахом Сергій Бутенко - лікар( хірург), порядна людина, слів на вітер не кидає, є великим патріотом України.
     Єдина його обіцянка, полягає в тому, що він буде працювати на виборців, на громаду, відстоювати їхні права, мати регулярні зустрічі із ними, приїжджаючи до сіл, а не проводячи їх у приймальні у обласному центрі. І повірте, вона буде виконана.
    І ще короткий штрих до біографії - Сергій БУТЕНКО (30 років) , є помічником- консультантом Народного депутата України Бориса Тарасюка,З 2009 року - здобувач наукового ступеня кандидата наук із державного управління. Це дає можливість на досить високому рівні вирішувати проблеми громади і дотримуватись даного собі слова;- "Піду до кінця, аби змінити життя людей на краще!".
   Борімося за чесну і справедливу місцеву  владу , вимагаймо захисту своїх прав.
Переглядів: 691 | Додав: Lisnyj | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]