П'ятниця, 2024.04.19, 09:27
Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНД
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
Наше опитування
На Вашу думку, як довго протягне нинішній режим?
Всього відповідей: 42
Наша кнопка

МайдаН

Головна » 2013 » Березень » 21 » Комуністу в записник
09:46
Комуністу в записник

   №1 (47)

                               Останнім часом, з вуст та з-під пера носіїв комуністичних ідей, все частіше звучать звинувачення в адресу українських патріотів Української Повстанської Армії у  так званій співпраці із фашистами.Та тема буде висвітлена дещо пізніше, а нині подаєм один із матеріалів про співпрацю саме більшовицького НКВД з Гестапо...  і

         ГЕНЕРАЛЬНА УГОДА

про співробітництво, взаємодопомогу, спільну діяльність між Головним управліннямдержавної безпеки НКВС СРСР і Головним управлінням безпеки Націонал-соціалістичної робітничої партії Німеччини (Гестапо).

            час підписання: м. Москва, 11 листопада 1938 р. 15 година 40 хв.

     Народний Комісаріат Внутрішніх Справ Союзу РСР,  в особі начальника Головного управління державної безпеки Лаврентія Берії  й Головне управління безпеки Націонал-соціалістичної робітничої партії Німеччини, в особі начальника четвертого управління (Гестапо) Генріха Мюллера (…) уклали справжню генеральну угоду про співробітництво, взаємодопомогу, спільну діяльність між НКВС і Гестапо.

   § І.п. 1. Сторони бачать необхідність у розвитку тісного співробітництва органів державної безпеки СРСР і Німеччини в ім'я безпеки (…) спрямованої на ведення нещадної боротьби із загальними ворогами, що ведуть планомірну політику з розпалення воєн, міжнародних конфліктів І поневолення людства.   

    п. 2. Сторони, що підписали дану угоду, бачать історичну необхідність такого рішення й будуть намагатися робити все для зміцнення впливу й силових позицій своїх країн в усім світі, не заподіюючи взаємної шкоди.( ... )НКВС і Гестапо поведуть спільну діяльність у боротьбі зі спільними ворогами й будуть інформувати уряди своїх країн про результати такої діяльності.

   п. 3. Усвідомлюючи, що зміни у світі, які відбулися останнім часом, подають нашим країнам унікальний шанс встановити у світі новий порядок, (…) сторони домовилися про нижченаведене:

     § 2. п. І. НКВС І Гестапо будуть розвивати свої відносини в Ім'я процвітання дружби й співробітництва між нашими країнами.

     п. 2. Сторони поведуть спільну боротьбу із загальними основними ворогами: — міжнародним єврейством, його міжнародною фінансовою системою, іудаізмом та іудейським світоглядом: — дегенерацією людства, в ім'я оздоровлення білої раси й створення євгеничних механізмів расової гігієни.

    п. 3. Види й форми дегенерації, що підлягають стерилізації й знищенню, сторони визначили додатковим протоколом №1, що є невід'ємною частиною даної угоди.

    § 3. п. 1. Сторони будуть усіляко сприяти зміцненню принципів соціалізму в СРСР, націонал-соціалізму в Німеччині, і переконані, що одним з основних елементів безпеки є процес мілітаризації економіки, розвиток воєнної промисловості й зміцнення міці й дієздатності збройних сил своїх держав.

      п. 2. Сторони будуть сприяти розвитку співробітництва у військовій галузі між нашими країнами, а при необхідності війни сприяти проведенню спільних розвідувальних і контррозвідувальних заходів на території ворожих держав.

    § 4. п. 1. У випадку виникнення ситуацій, що можуть створити на думку однієї зі сторін загрозу нашим країнам, вони будуть інформувати один одного й негайно вступати в контакт для узгодження необхідних ініціатив і проведення активних заходів для ослаблення напруженості й для врегулювання таких ситуацій.

   § 5. п. І. (…) Обмін досвідом і зустрічі, відрядження співробітників обох відомств будуть здійснюватися на постійній основі.

  п. 2. Керівники НКВС і Гестапо, співробітники служб обох відомств будуть мати регулярні зустрічі для проведення консультацій, обговорення інших заходів (…)

     § 6. п. І. Сторони будуть сприяти розширенню й поглибленню співробітництва між нашими країнами в галузях: — воєнної промисловості; — літакобудування; — економіки, — фінансах; — науково-технічного співробітництва; — в галузі енергетики; — науки й техніки; - в галузі таємниць, теозоології, теософії, паранормальних і аномальних явищ, що впливають на соціальні процеси й внутрішнє життя держав.

     §7. п. 1. Кожна зі сторін буде сприяти полегшенню, наскільки це можливо, на основі взаємності, візового режиму (…)

    § 8. п. 1. Сторони будуть містити в міру необхідності додаткові угоди з метою реалізації положень даної угоди.

   § 9. п. 1. Дана угода набуває чинності в день її підписання строком на п'ять років і буде автоматично продовжуватися на наступні п'ятирічні періоди. (…)


        Додаток без якого інформація буде не повною .,

 У  параграфі 2 п.3 згадується про деякий додаток до угоди між більшовиками та нацистами—подаємо його тут.


мова йде про наступні види кваліфікації дегенеративних

 ознак виродження, як то: 


- Руді; 


- Косі;


- Зовні потворні, кульгаві й косорукі від народження, ті що мають дефекти мови:

 шепелявість, картавість, заїкання (вроджене); 


- Відьми і чаклуни, шамани і ясновидці, сатаністи і бісопоклонники; 


- Горбаті, карлики і з іншими явно вираженими дефектами, які слід віднести до розділу дегенерації та виродження;

 


- Особи, що мають великі родимі плями і множинну кількість маленьких, різного кольору шкірне покриття, різнобарв'я очей і т.п

.
Сторони додатково визначать кваліфікацію типів (видів) дегенерації та знаків виродження. 


Кожна зі сторін визначить відповідний (прийнятний) ліміт і програму зі стерилізації та знищення цих видів


 

 

Переглядів: 594 | Додав: ІлькоТорбинка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]