П'ятниця, 2024.04.19, 14:35
Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНД
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Посилання
Наше опитування
На Вашу думку, як довго протягне нинішній режим?
Всього відповідей: 42
Наша кнопка

МайдаН

Головна » 2010 » Вересень » 4 » Картопляне питання...
19:24
Картопляне питання...
    Пора збирання картопляного урожаю у розпалі. Про проблеми купівлі-продажу цього селянського продукту вже писали наші районні інтернет - сайти ("Голос Посулля","Недригайлів сьогодні",тернівський "Дика слива"). Не оминає це питання і "Майдан"- подаємо матеріал на головну сторінку одного з наших гостей, котрий він надіслав на наш форум.(Мовою оригіналу,з мінімальними купюрами,*****щодо коректності,- матеріал надіслано27.08)
 
                   ЦІНИ НА КАРТОПЛЮ В НЕДРИГАЙЛОВІ СКЛАДАЄ ДОНБАС?

       Ну що ж, шановні, не знаю, може для кого це й не секрет, але я взявся за це питання, тим більше, що якраз пора підійшла. 3 дні назад в Коровинцях купували картоплю по 3 грн/кг і то люди сумнівалися, віддавати чи ні. А тут, з сьогоднішнього дня, в Недригайлові встановилася ціна по 2,5грн/кг. От мені й цікаво стало, це о******і донеччани так нагліють чи може шось якесь чмо друге вклинилося. З розмови з ч*********и закупівельниками, знаєте ж, таких більшість, і всі вони стараються н*****и наш народ (чого ж і пішла з ними розмова). Та, знаючи певні їхні слабини, з ними теж можна домовитись. От я і домовився, вірніш договорився, добалакався. Вже не перший рік (виявляється), коли приїжджають закупівельники картоплі, до них підходять певні люди і говорять: "Хлопці, купуєте картошку по х.хх грн і не більше, бо вам п*****ь, не будете д*********и, заробите до**я". Скажете - "от дебіл, шо ж ти триндиш, кому ж це треба в себе кусок хліба забрать з рота". Я вам скажу - це треба тим, хто у вас за копійки, надурюючи немилосердно, бере у вас вирощений крам, продаючи його втридорога. Якщо треба оперативну сводку цін з донецького регіону, то за півдня я його зберу. 
Так все ж таки, хто ж таки земляків так гилить, хто з них шкуру здирає? Не здогадалися? А от це ж так просто! Хто їх і раніше як лохів кидав, забираючи поросят за безцінь, та ще й на живій вазі на*****и. 
Так ось їхні імена, наших "героїв", - Тарас Ж, це саме той, хто вбив чотирьох людей, разом з ненародженим малятком, відбувши за це "посєлєніє", та ще й сміхотворного терміну. І другий - Володимир Я, так званий "Баляльон". Це саме те бидло, якому ви боїтеся слово сказати, до якого ви на поклон ходите, "бо вони круті". Шановні, це не круті, це звичайне бидло, яке ви можете одним помахом свого селянського гніву вдавити. Може дійсно, "доколє"??? 
Спитаєте, звідки в мене ці прізвища? Та достатньо одного журналістського (незалежного) розслідування, чи одного втручання місцевої влади, адже кожен "секрет" в селі це "секрет Полішинеля". Просто нікому це непотрібно, або....

Переглядів: 804 | Додав: Lisnyj | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
1 Яценко Інна  
0
Ти дибіл...шо ти пишеш!
та на тебе в суд подадуть! angry

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]