Субота, 2024.04.27, 00:02
Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНД
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Посилання
Наше опитування
Українці збунтуються коли:
Всього відповідей: 41
Наша кнопка

МайдаН

Головна » 2010 » Серпень » 24 » Дорогі жителі Недригайлівщини!
23:08
Дорогі жителі Недригайлівщини!

19  років тому українці заявили про себе цілому світові. В кожному з нас, за багато десятиліть принижень, з'явилося почуття гордості за себе. Здавалось, не так багато залишилось зробити для того, аби наша держава, вирвавшись з хижих пазурів, розквітла як розвинена, цивілізована, європейська країна.

Та нелегким видався самостійний шлях України. До влади прийшла спочатку колишня партійна номенклатура, яка перед тим винищила мільйони українців сталінським режимом та голодоморами. І сьогодні, через розбрат і чвари в демократичному таборі, Україною керують ті, хто розглядає її не як рідну землю, а як засіб збагачення. Мрія про щасливе майбутнє України знову опинилася під загрозою.

Незалежність України освячена кров'ю мільйонів синів, які змагалися за її свободу, але так і не встигли побачити Батьківщину вільною.  Вони дивляться на нас з небес. Чи пишаються і тішаться нашими здобутками? Прикро, але навряд... Занадто багато треба змінити. Справа українських Героїв - незавершена, а майбутнє України тільки у наших руках, в українських руках. 

Впевнений, що всі ми усвідомлюємо свою важливість у цей невизначений та складний для України час. Історія ніколи не закінчується, вона твориться нами щодня. Закликаю всіх українців усвідомити, що кожен наш вчинок, кожен жест, подих може змінити майбутнє Української держави. Не будьмо байдужими до того, що робиться довкола!

У переддень найвеличнішого державного свята – Дня Незалежності України бажаю усім українським родинам Здоров'я, Любові, Злагоди і Тепла.

Також шлю своє щире вітання усім  рухівцям, які здобували Незалежність України, та бажаю їм щастя, непохитності духу та великих звершень.

 

Слава Україні!

Голова Сумської ОО НРУ

Сергій Бутенко

спеціально для "Майдану"

 

Переглядів: 805 | Додав: Rybalko | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]