П'ятниця, 2024.04.26, 06:10
Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНД
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
Наше опитування
Українці збунтуються коли:
Всього відповідей: 41
Наша кнопка

МайдаН

Головна » 2013 » Березень » 20 » До "Майдану"
21:27
До "Майдану"
№1(47)
  Після  тривалої перерви наш сайт,разом з друкованою версією "Майдану" поновлює свій вихід.Перший цьогорічний номер вийшов декілька днів тому, і розповсюджений головним чином у Недригайлові, але також чимало примірників "роз"їхалося" з селянами і по району. Майже тисяча примірників було розповсюджено, у райцентрі, за декілька годин.      
   Для тих, хто
                       ***  2013 р. ***
  

 не має змоги отримати друковане слово, ми будем подавати матеріали звідти, і на наш сайт. Також тут будуть подаватись і інші публікації, котрі не втиснуться у друк.
                    
 


 Шановні земляки, напевне ви вже й призабули про те, що ще в далекому 1990-му році, Недригайлівщина мала опозиційну, антикомуністичну, рухівську газету. Це був "Майдан”. Час від часу видання поновлювало свій вихід - саме у складні часи для країни, коли загроза демократії проявлялася у найагресивніших її проявах.
   Нинішній час, саме їз цієї категорії.
   По в”язницях утримуються десятки політв”язнів, зате вбивцям ( не всім звичайно ) нашим кривосуддям відміряються умовні терміни, виборчі фальсифікатори спокійно розгулюють на волі, а обрані українським народом депутати за вказівкою , з найвищих щаблів влади, позбавляються законних мандатів.
   Покращення життя окремої касти не йде ні в яке порівняння з мільйонами звичайних українців. Прихильників нинішньої влади, на наших теренах не надто — Недригайлівський район, єдиний в області, де регіонали на минулих виборах до ВР не здобули більшості на жодній виборчій дільниці, та і провладний кандидат з тріском програв . Оце і вся довіра народу до можновладців.
  
   Нинішній "Майдан” - це трибуна всіх опозиційних сил , котрі діють в нашому районі : "Батьківщини”, "Свободи”, Руху, УДАРу, "Фронту змін” та інших, котрі виступають проти нинішнього режиму і відтепер матимуть місце на цих шпальтах, щоб донести свою думку до громади та давати відповіді на публікації у провладній місцевій друкованій пресі. Читайте, думайте, аналізуйте і зрештою, коли прийде час—обирайте...

 
Переглядів: 582 | Додав: ІлькоТорбинка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Володимир  
0
Дуже радий що Майдан знову ожив. Адже свого часу стояв у його витоків4l

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]