Четвер, 2024.04.18, 10:06
Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Пошук
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНД
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Посилання
Наше опитування
Українці збунтуються коли:
Всього відповідей: 41
Наша кнопка

МайдаН

Головна » 2010 » Серпень » 26 » Чи буде "куточок Януковича" в школах Недригайлівщини?
16:45
Чи буде "куточок Януковича" в школах Недригайлівщини?

За повідомленням низки ЗМІ, у деяких регіонах України обласними адміністраціями ініційовано розміщення "куточків Януковича" у загальноосвітніх школах.  Так в усіх навчальних закладах Дніпропетровської області має бути створений стенд під назвою "Україна для людей", на якому повинні розміщуватися портрет і програма дій Президента України Віктора Януковича.

Керівниця прес-служби Дніпропетровської ОДА Е.І. Заржицька пояснила, що подібні до цього стенду завжди були у так званих "червоних куточках", які збереглися в навчальних закладах з минулих часів, трансформувавшись у кімнати патріотичного виховання. Також вона не виключає, що така "ініціатива" незабаром виникне і в інших областях. Подаємо невеликий уривок із інтерв з нею:


- Чи зможе навчальний заклад відмовитися від обладнання в себе цього стенду?

- А як можна відмовитись від прапора, герба?

- Я не кажу про відмову від державних символів, а маю на увазі політичну агітацію.

- Там зовсім не буде політичної агітації, а тільки загальна інформація. І чому така увага саме до нашої області, адже в інших, мабуть, теж таке саме.

- Ці стенди будуть у певних регламентованих місцях чи на вибір адміністрації навчального закладу?

- Звісно ж, на вибір. Десь вони розташовуватимуться в кімнатах, десь – у вестибулях, в холах. Це вирішуватиме директор.

- Чи буде на стендах зображена емблема Партії регіонів?

- А при чому тут вона? Принаймні, стенди робитимуться в школі, а ми вже потім будемо оглядати. Думаю, директори люди розумні і знають, як мають вчиняти.

 

Від себе зауважимо, що директори люди не тільки розумні, а й не скаржаться на пам'ять. У 2004 році в кожній школі, медамбулаторії вже був свій "куточок Януковича". Чим все це скінчилося, гадаємо, теж не всі забули. Хоча, напевно таки, не всі, якщо видають такі розпорядження.

 

І все ж. Чи буде "куточок Януковича" в школах Недригайлівщини?

Переглядів: 960 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Валерій  
0
Inkvizitor, в Буринському районі таке саме. Була інформація, що ціни контролює місцева банда Петра Василенка.Так само підходять і встановлюють максимально можливу ціну.Так само всі бояться і мовчать!

1 Inkvizitor  
0
ЦІНИ НА КАРТОПЛЮ В НЕДРИГАЙЛОВІ СКЛАДАЄ ДОНБАС?

Ну що ж, шановні, не знаю, може для кого це й не секрет, але я взявся за це питання, тим більше, що якраз пора підійшла. 3 дні назад в Коровинцях купували картоплю по 3 грн/кг і то люди сумнівалися, віддавати чи ні. А тут, з сьогоднішнього дня, в Недригайлові встановилася ціна по 2,5грн/кг. От мені й цікаво стало, це охєрєвші донеччани так нагліють чи може шось якесь чмо друге вклинилося. З розмови з чорножопими закупівельниками, знаєте ж, таких більшість, і всі вони стараються на*бати наш народ (чого ж і пішла з ними розмова). Та, знаючи певні їхні слабини, з ними теж можна домовитись. От я і домовився, вірніш договорився, добалакався. Вже не перший рік (виявляється), коли приїжджають закупівельники картоплі, до них підходять певні люди і говорять: "Хлопці, купуєте картошку по х.хх грн і не більше, бо вам п**дець, не будете долбо**бами, заробите до**я". Скажете - "от дебіл, шо ж ти триндиш, кому ж це треба в себе кусок хліба забрать з рота". Я вам скажу - це треба тим, хто у вас за копійки, надурюючи немилосердно, бере у вас вирощений крам, продаючи його втридорога. Якщо треба оперативну сводку цін з донецького регіону, то за півдня я його зберу.
Так все ж таки, хто ж таки земляків так гилить, хто з них шкуру здирає? Не здогадалися? А от це ж так просто! Хто їх і раніше як лохів кидав, забираючи поросят за безцінь, та ще й на живій вазі на*бавши.
Так ось їхні імена, наших "героїв", - Тарас Жмака, це саме той, хто вбив чотирьох людей, разом з ненародженим малятком, відбувши за це "посєлєніє", та ще й сміхотворного терміну. І другий - Володимир Яценко, так званий "Баляльон". Це саме те бидло, якому ви боїтеся слово сказати, до якого ви на поклон ходите, "бо вони круті". Шановні, це не круті, це звичайне бидло, яке ви можете одним помахом свого селянського гніву вдавити. Може дійсно, "доколє"???
Спитаєте, звідки в мене ці прізвища? Та достатньо одного журналістського (незалежного) розслідування, чи одного втручання місцевої влади, адже кожен "секрет" в селі це "секрет Полішинеля". Просто нікому це непотрібно, або....


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]